Samlingene

THF har siden 1901 gitt ut skriftserien Trondhjemske Samlinger. Samlingene kommer ut forside2018rett før jul hvert år, og sendes ut til samtlige medlemmer uten vederlag.

Trondhjemske Samlinger publiserer artikler med et bredt spekter av tema relatert til Trondheim og Trøndelags historie og har som ambisjon å fremme grundige arbeid i lokal- og regionalhistorie, med størst mulig grad av nøyaktige kildehenvisninger i sine artikler.

Hvis du har en artikkel du tror kan være egnet for Trondhjemske Samlinger, nøl ikke med å ta kontakt med oss på epost: redaksjon@trondhjemshistoriske.no.

Fra 2019 utgaven vil kildeføringen i Trondhjemske Samlinger følge APA 6th tilpasset til fotnoter/sluttnoter. Se siteringsmal for Trondhjemske Samlinger for mer informasjon.

Se Innholdsregister 1901-2018 for komplett oversikt over tekster gitt ut Trondhjemske Samlinger. Vi tar på sikt mål av oss til å få lagt ut en del eldre utgaver og artikler fra disse i digitalisert format. Det er også mulig å bestille eldre utgivelser.

 

Trondhjemske Samlinger – Bind 10 – Hefte 2 (1977)

Klikk på bildet for å laste ned denne samlingen. Prøveskanning.

 

One response to “Samlingene

  1. Tilbaketråkk: Testskanning av Trondhjemske Samlinger lagt ut | Trondhjems Historiske Forening

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s