Vandring på Lademoen kirkegård

[Lademoen Kirke (ca. 1915) fra Trondheim Byarkivs flickr-strøm]

THFs første arrangement i høst blir en kirkegårdsvandring på Lademoen kirkegård med historiker Svein Henrik Pedersen.

Lademoen kirkegård ble innviet i 1902 som erstatning for Eli kirkegård.

Pedersen forteller om et utvalg personligheter som ligger gravlagt her og vi besøker også gravplassen for Det mosaiske trossamfunn og gravplassen for sovjetiske og jugoslaviske krigsfanger fra andre verdenskrig.

Søndag 23. august. Oppmøte ved Lademoen kapell. Klokka 13.00.

Vi kommer tilbake med informasjon om øvrige arrangement utover høsten.

Vi vil også informere om at vårt medlem Ivar E. Stav holder foredrag for Lademoen historielag torsdag 24. september kl 19.00 i Lademoen kirke. Tema er Lademoens bilhistorie, som Stav har skrevet om i Trondhjemske Samlinger tidligere. THFs medlemmer er velkomne til foredraget.

Vel møtt!

Kommentarer er stengt.