De Jämt-trønderske historiedager

[Fra  saamiblogs flickr-strøm]Vi minner om at Jämt-trønderske historiedager i år arrangeres på Sund folkehøgskole på Inderøy. Tema for historiedagene er lokalsamfunnsutvikling på tidlig 1800-tall, og man ser nærmere på den lokal- og regionalpolitiske utviklinga rundt 1814, den organisatoriske utviklinga i bondesamfunnet i perioden, etableringa av Jämtland som eget len fra 1810 og den regionale identiteten. Se lenket program nederst på siden foreløpig program for historiedagene, samt påmeldingsinformasjon.

Jämt-trønderske historiedager er et samarbeid mellom Föreningen Heimbygda, Föreningen Nordens Östersundsavdelning, Jämtlands Lokalhistoriker och släktforskare (JLS), Nord-Trøndelag Historielag, Sør-Trøndelag Historielag og Foreininga Norden Trøndelag distrikt.

Les mer:

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s